LAADUKKAAT IV-TYÖT AMMATTITAIDOLLA

ILMANVAIHTOTYÖT HeLSINKI JA UUSIMAA

Tunkkainen sisäilma on usein merkki huonosta ilmanvaihdosta. Samoin kosteuden tiivistyminen ikkunoihin ja huonosti kuivuva pyykki viittavat nekin ilmastointiongelmiin. Ilmastoinnin ollessa kunnossa sisäilma tuntuu raikkaalta ja tasalaatuiselta vuodenajasta riippumatta. Tarjoamme monipuoliset ilmanvaihtotyöt (iv-työt, iv-huolto, iv-korjaus) alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa.

Kun ilmastointi suunnitellaan ja toteutetaan kiinteistökohtaisesti
  · saavutetaan optimaalinen tulos, joka palvelee parhaiten kiinteistön käyttäjiä
  · sisäilma paranee, sillä ilmanvaihto kuljettaa pois liiallisen kosteuden ja haitalliset aineet
  · uusi, raikas ilma pääsee virtaamaan kunnolla vanhan ilman tilalle
  · asuminen tai työskentely käy virkeämmin ja viihtyisämmin.

Tulemme mielellämme kartoittamaan kiinteistösi ilmastointilaitteiden kunnon ja tekemään tarvittavat korjaukset.

Mar-Ilmastointiurakka Oy tarjoaa kattavat kiinteistön ilmaistointipalvelut rakennusliikkeille ja taloyhtiöille. Huolehdimme ilmastoinnin asentamisesta ja kunnostamisesta koko Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tarvitsemallesi ilmastointityölle.

PYYDÄ TARJOUS

PUHDAS SISÄILMA

Ilmastointiin kannattaa panostaa, sillä toimiva ilmastointi takaa sekä kiinteistön kunnossa pysymisen että sisäilman raikkauden ja terveellisyyden. Tilaamalla ilmastointiasennukset ja muut ilmastointityöt kokeneelta alan ammattilaiselta varmistat, että urakka saadaan kerralla maaliin. Mar-Ilmastointiurakka Oy hoitaa kattavat ilmanvaihtotyöt, kuten ilmanvaihdon -säätö, -mittaus, -korjaus ja asennustyöt varmalla osaamisella laadukkaita laitteita käyttäen Helsingin, Espoon, Vantaan ja koko Uudenmaan alueella. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

LAADUKKAAT ILMANVAIHTOTYÖT HELSINKI JA UUSIMAA

Tarjoamme laadukkaat ilmanvaihtotyöt, ilmanvaihtolaitteiden asennus, -säätö, -mittaus, -korjaus ym. iv-työt mm. alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Tuusula, Järvenpää, Porvoo, Nurmijärvi, Kerava, Klaukkala, Hyvinkää, Mäntsälä ja muu Uusimaa.