HORMIEN SUKITUS HELSINKI JA UUSIMAA

HORMIEN SUKITUS UUSIMAA

Tiesitkö, että ilmastointihormien sukitus parantaa sisäilman laatua? Mar-Ilmastointiurakka Oy toteuttaa kerrostalojen hormisukitukset.

Teemme pääkaupunkiseudun kerrostalokohteisiin pienimuotoisia hormisukituksia. Hormisukituksen avulla kunnostetaan vanhat hormit. Oikein tehty sukitus ei juurikaan vaikuta hormin kokoon ja se tehostaa hormin vetoa huomattavasti. Hyvin vetävä hormi parantaa sisäilman laatua merkittävästi.

Huonossa kunnossa oleva hormi on paloturvallisuusriski, joten hormisukituksen tarve on syytä kartoittaa hyvissä ajoin. Sukittamalla hormi saadaan nopeasti kuntoon ja työn kustannuksetkin pysyvät maltillisina. Menetelmä on myös asukasystävällinen, sillä kiinteistössä voi asua tavalliseen tapaan työn korjauksesta huolimatta.

Mar-Ilmastointiurakka Oy toteuttaa kerrostalojen ilmastointihormien sukitukset korkealla laadulla ja ammattitaidolla alueella Helsinki, Vantaa, Espoo ja koko Uusimaa. Tilaa sukitus meiltä, niin varmistat taloyhtiöllesi laadukkaan ja kestävän lopputuloksen.

PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS HORMIN SUKITUS HELSINKI JA UUSIMAA

Laadukas ilmanvaihtokanavan / hormin sukitus mm. alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Tuusula, Järvenpää, Porvoo, Nurmijärvi, Kerava, Klaukkala, Hyvinkää, Mäntsälä ja muu Uusimaa.